Strap On

Välkommen till vår exklusiva samling av strap on, skapade för att ge dig självförtroende och spännande intima stunder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, vårt varierade urval av strap-ons erbjuder något för alla. Våra strap-ons är designade med fokus på både stil och funktionalitet, vilket ger dig möjlighet att utforska nya nivåer av njutning och intimitet med din partner. Oavsett om du vill utforska rollspel, penetrera din partner eller uppleva handsfree-stimulans, har vi strap-ons som passar dina behov och önskemål. Ta kontroll över ditt sexliv och upptäck en ny dimension av njutning med våra strap-ons. Utforska vårt sortiment idag och låt fantasin flöda fritt i ditt sovrum.

Du har sett 33 av 33 produkter

Hur använder man en strap on?

Att använda en strap-on korrekt handlar inte bara om att fästa den på kroppen, utan även om att skapa en intim och behaglig upplevelse för både dig och din partner. Här är en mer detaljerad guide:

Välj rätt strap-on: Innan du börjar, se till att välja en strap-on som passar både din kropp och din partners preferenser. Det finns olika storlekar, former och material att välja mellan, så ta dig tid att hitta den som passar bäst för er.

Förberedelse: Innan du sätter på dig selen, se till att du är upphetsad och avslappnad. Det kan vara en bra idé att utföra lite förspel för att öka spänningen och upphetsningen inför användningen av strap-on.

Sätt på selen: När du är redo, sätt på dig selen och justera remmarna så att den sitter bekvämt runt din midja och låren. Det är viktigt att selen sitter säkert för att undvika att den glider eller rör sig under användning.

Fäst dildon: När selen är på plats, fäst dildon i selefästet enligt tillverkarens instruktioner. Se till att dildon är ordentligt säkrad för att undvika att den lossnar eller rör sig under penetreringen.

Anpassa vinkeln och positionen: Innan du börjar penetreringen, justera vinkeln och positionen på dildon för att passa din kroppsposition och din partners kropp. Det kan vara användbart att testa olika vinklar och positioner för att hitta den mest bekväma och tillfredsställande positionen för er båda.

Använd glidmedel: Innan du börjar penetreringen, applicera generöst med vattenbaserat glidmedel på dildon för att göra penetrationen smidigare och mer behaglig för både dig och din partner. Glidmedlet hjälper också till att minska friktionen och undvika obehag eller irritation.

Kommunicera: Under hela processen är det viktigt att kommunicera öppet och tydligt med din partner. Fråga hur de mår, om de känner sig bekväma och om det finns några särskilda önskemål eller gränser som de vill att du ska respektera. Kommunikation är nyckeln till en positiv och tillfredsställande upplevelse för er båda.

Genom att följa dessa steg och kommunicera öppet med din partner kan ni båda njuta av en intim och spännande upplevelse med er strap-on. Ta er tid, utforska och ha kul tillsammans med detta sexuella hjälpmedel.

Kan man använda olika dildos med samma sele?

Absolut, med en mångfald av valmöjligheter är det definitivt möjligt att använda olika dildos med samma sele. Vår serie av strap-on-selar är designade för att vara mycket mångsidiga och kompatibla med ett brett utbud av dildos, vilket ger dig friheten att skräddarsy din erfarenhet precis som du önskar.

Genom att välja en sele med ett robust och justerbart fäste, kan du enkelt anpassa den till olika storlekar och former på dina favoritdildos. Detta innebär att du kan utforska olika material, storlekar och texturer för att hitta den perfekta kombinationen för varje tillfälle.

Genom att använda olika dildos med samma sele kan du maximera variationen och spänningen i dina intima stunder. Välj en realistisk dildo för en mer naturtroget känsla, eller prova en mer utmanande textur för extra stimulans. Möjligheterna är oändliga, och med vårt breda utbud av dildos och sele, är du säker på att hitta den perfekta kombinationen för att uppfylla dina behov och önskemål.

Finns det olika storlekar på strap-ons?

Ja, vår samling av strap-ons erbjuder en mångfald av storlekar för att passa olika kroppstyper och önskemål. Vi förstår att varje individ har unika behov när det gäller storlek och vi strävar efter att tillgodose alla.

I vårt sortiment hittar du allt från mindre och mer diskreta strap-ons som passar perfekt för nybörjare eller de som föredrar en mer subtil upplevelse, till större och mer imponerande modeller som ger extra fyllighet och stimulans. Oavsett om du söker något som är lätt att hantera och diskret att bära, eller om du föredrar en mer kraftfull och imponerande upplevelse, har vi strap-ons i olika storlekar som passar dina behov.

Att välja rätt storlek är avgörande för att säkerställa en bekväm och tillfredsställande upplevelse under dina intima stunder. Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppstyper och preferenser, så att du kan hitta den perfekta storleken för dig.

Vilken typ av strap-on-sele passar bäst för min kroppstyp?

Att hitta rätt typ av strap-on-sele för din kroppstyp är avgörande för en bekväm och säker användning. Här är några tips för att välja den bästa typen:

Justerbara seleband: För en skräddarsydd passform och justerbarhet är en sele med justerbara seleband ett utmärkt val. Dessa band kan anpassas för att passa olika midje- och höftstorlekar, vilket gör dem idealiska för en mängd olika kroppstyper.

Boxerstil: Om du föredrar en mer diskret och bekväm passform kan en boxerstil-sele vara det rätta valet. Dessa selar liknar vanliga kalsonger och erbjuder enkelhet och komfort under användning.

G-string-stil: För dem som föredrar minimal täckning och maximal rörelsefrihet är en G-string-stil-sele ett utmärkt val. Denna typ av sele har ett minimalt täckande band runt midjan och mellan benen, vilket ger ökad känslighet och rörelsefrihet.

Genom att välja den rätta typen av strap-on-sele för din kroppstyp kan du säkerställa en bekväm och säker användning under dina intima stunder. Utforska vårt sortiment av strap-on-selar idag och hitta den perfekta passformen för dig.

Måste dildon har samma omkrets som starp-on ringarna?

När du väljer en dildo att använda med din strap-on, är det viktigt att ta hänsyn till både dildons omkrets och storlek på ringarna på selen. Även om det inte är nödvändigt att dildon har exakt samma omkrets som selebanden, är det viktigt att dildon är kompatibel med selen för att säkerställa en säker och bekväm användning.

Om dildon är för liten i omkrets i förhållande till selebanden kan den glida eller röra sig under användning, vilket kan vara obekvämt och minska njutningen. Å andra sidan kan en dildo som är för stor i omkrets vara svår att fästa ordentligt i selen och kan orsaka obehag eller irritation.

För att säkerställa en optimal passform och kompatibilitet, rekommenderar vi att du väljer en dildo som har en omkrets som är nära selebandens storlek. Det är också viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och anvisningar när det gäller val av dildo och användning med selen.

Vad är en Universal Strapon?

Upptäck vår mest populära sele, den Universal Strapon! Denna mångsidiga sele är en favorit bland våra kunder och är utformad för att erbjuda en bekväm och anpassningsbar användarupplevelse.

Vår Universal Strapon levereras komplett med 3 olika storlekar på ringar, vilket gör den kompatibel med en mängd olika dildos och ger dig möjlighet att välja den perfekta passformen för din preferens och njutning. Oavsett om du föredrar en mindre eller större dildo, har vår sele allt du behöver för att skapa en skräddarsydd och tillfredsställande upplevelse.

För att öka komforten har vår Universal Strapon även en sele i ryggen, vilket ger extra stöd och stabilitet under användning. Denna funktion gör det möjligt för dig att njuta av dina intima stunder utan att behöva oroa dig för att selebanden ska skära in eller orsaka obehag.

universal-strapon

Hur rengör man en strap-on?

För att rengöra en strap-on på rätt sätt och säkerställa långvarig användning, följ dessa enkla steg:

Ta bort dildon: Börja med att avlägsna dildon från selen. Det är viktigt att vara försiktig för att undvika skador på både dildon och selen.

Tvätta med mild tvål och varmt vatten: Använd en mild tvål och varmt vatten för att tvätta både dildon och selen noggrant. Se till att rengöra alla ytor och veck för att avlägsna eventuell smuts eller kroppsvätskor.

Desinficera med sexleksaksrengöring: För att säkerställa att alla bakterier och mikrober avlägsnas, använd en sexleksaksrengöring. Applicera rengöringsmedlet enligt instruktionerna och låt det verka i några minuter innan du sköljer av med vatten.

Torka noggrant: Efter rengöring, torka både dildon och selen noggrant med en ren handduk eller lufttorka dem på en ren yta. Det är viktigt att se till att alla ytor är helt torra innan du förvarar dem.

Förvara på rätt sätt: När strap-onen är helt ren och torr, förvara den på en ren och torr plats borta från direkt solljus och värme för att undvika skador och för tidig försämring.

Genom att följa dessa steg regelbundet kan du hålla din strap-on ren och fräsch för säker och njutbar användning varje gång.

Har ni någon garanti på era strap-ons?

Ja, vi erbjuder en garanti på våra strap-ons för att säkerställa din tillfredsställelse och trygghet med ditt köp. Vår garanti täcker eventuella tillverkningsfel på din strap-on.

 

Copyright © 2024: Lekosmek.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information