Prisgaranti Lekosmek.se

Vad är pris garanti?

Prisgaranti hos LekoSmek.se innebär att om du köper en produkt hos oss och sedan hittar exakt samma produkt till ett lägre pris hos en annan auktoriserad återförsäljare inom 14 dagar från ditt köp datum, matchar vi det lägre priset eller återbetalar mellanskillnaden. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa värdet och den mest fördelaktiga köp upplevelsen.

Vår Prisgaranti

Vi på Lekosmek.se strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa värdet för sina pengar. Därför är vi stolta över att introducera vår Prisgaranti, som ger dig trygghet och försäkran om att du alltid får det mest konkurrenskraftiga priset när du handlar hos oss.

Hur fungerar det?

Om du köper en produkt hos oss och sedan hittar exakt samma produkt till ett lägre pris hos en annan auktoriserad återförsäljare inom 14 dagar från ditt köpdatum, matchar vi det lägre priset eller återbetalar mellanskillnaden. Detta är vårt sätt att säkerställa att du alltid får mest möjliga värde när du väljer oss.

Villkor och Bestämmelser:

  • Prisgarantin gäller endast identiska produkter och måste vara tillgänglig för allmänheten hos den konkurrerande återförsäljaren.
  • Prisgarantin gäller inom 14 dagar från ditt köpdatum hos oss.
  • Bevis på det lägre priset, såsom en annons eller webblänk, krävs för att anspråksrätten ska vara giltig.
  • Prisgarantin gäller inte för rea, utförsäljning eller kampanjvaror.
  • Prisgarantin omfattar endast svenska hemsidor med svenskt organisationsnummer.

Vi är övertygade om att vår Prisgaranti kommer att ge dig förtroende när du handlar hos LekoSmek.se. Vi är här för att säkerställa att du alltid får det bästa möjliga priset och en överlägsen köpupplevelse.

Tack för att du väljer Lekosmek.se

Har du ett prisgaranti ärende? Tveka inte att kontakta oss via vår mejl info@lekosmek.se

Copyright © 2024: Lekosmek.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information