Självtest Könssjukdomar

Välkommen till vår kategori för självtest för sexuellt överförbara sjukdomar (STD), inklusive klamydia. Våra tester gör det möjligt för dig att utföra testerna hemma i lugn och ro, utan att behöva besöka en klinik eller berätta för någon. Beställ, ta provet själv och få snabba, pålitliga resultat – allt med fullständig sekretess. Ta kontroll över din sexuella hälsa på ett tryggt och bekvämt sätt med våra självtester.

Just nu visas 3 av 3 produkter

Är testerna pålitliga?

Ja, våra självtester är mycket pålitliga och uppfyller strikta medicinska standarder. Detta är en medicinteknisk produkt för in vitro-diagnostik, vilket innebär att testerna är noggrant utformade och testade för att ge korrekta resultat. Våra tester är ackrediterade av Swedac enligt standarden ISO 17025. Denna ackreditering garanterar att testerna har genomgått omfattande kvalitetskontroller och uppfyller internationella krav för noggrannhet och tillförlitlighet.

Med en säkerhet på 99,8 % kan du vara säker på att våra tester ger pålitliga resultat. Det innebär att du kan utföra testerna hemma med full förtroende för att resultaten är korrekta. Att ha tillgång till så precisa tester hemma gör det enklare och bekvämare för dig att ta hand om din sexuella hälsa utan att behöva besöka en klinik.

Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är bekväma och diskreta utan också mycket tillförlitliga. Genom att välja våra självtester får du den trygghet och säkerhet som behövs för att ta kontroll över din hälsa på ett enkelt och effektivt sätt.

Vad händer om testet är positivt?

Om ditt testresultat är positivt får du ett utförligt svar på dynamiccode.com. På svarssidan hittar du all nödvändig information om ditt resultat. Vid behov erbjuds även digital läkarvård, så att du snabbt och enkelt kan få den medicinska hjälp du behöver.

Hur lång tid tar det att få resultatet?

Hur lång tid det tar att få resultatet beror på vilket test du använder. Generellt tar det bara några arbetsdagar att få svar efter att du har skickat in ditt test. För att säkerställa bästa möjliga resultat är det viktigt att du skickar in testet samma dag som du har utfört det. Detta hjälper till att upprätthålla provets kvalitet och noggrannhet.

Hur ska jag förbereda mig inför testet?

Hur du ska förbereda dig inför testet beror på vilket självtest du använder. Varje test har specifika instruktioner för att säkerställa noggrannhet och tillförlitlighet. Alla nödvändiga detaljer och steg för förberedelse finns i våra produktbeskrivningar per produkt. Genom att noggrant följa dessa anvisningar kan du vara säker på att du utför testet korrekt och får de mest exakta resultaten.

Vad gör jag om testet inte fungerar?

Skulle testet inte fungera, kontakta oss på lekosmek.se. Vi tar då kontakt med Dynamic Code åt dig för att åtgärda problemet. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att du får ett fungerande test och korrekta resultat.

Hur skickas testerna?

När du har fått hem ditt självtest kan du göra det direkt. Efter att du har utfört testet, lägger du ner provet i det kuvert som medföljer varje test. Sedan skickas det in till Dynamic Code för undersökning. Du får sedan svar på mejl eller sms.

Om du beställer fler än ett test, är det viktigt att inte lägga ner alla tester i samma kuvert. Varje test ska skickas separat i sitt medföljande kuvert för att säkerställa korrekt hantering och analys.

Kan jag återanvända testet?

Nej, du kan inte återanvända testet. Våra självtester är designade för engångsbruk, och du får allt du behöver för att kunna använda testet en gång. Varje test kommer med alla nödvändiga komponenter för att genomföra och skicka in provet korrekt. Att använda testet mer än en gång kan leda till felaktiga resultat och påverka noggrannheten.

dynamic-code-logo

 

 

Copyright © 2024: Lekosmek.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information