Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Penispumpar

Vakuumpumpar är ett extremt skonsamt och enkelt hjälpmedel vid erektionsproblem, men lika väl om man önskar att penisen blir något större. Pumparna fungerar både som hjälpmedel och till njutning. Den mjuka ringen i cylinderns botten hjälper till att skapa ett vakuum och hålla tätt mot huden.

Vakuumet gör att svällkropparna i penisen blir mer blodfyllda, och erektionen blir något grövre. Kombinerar man en pump med en penisring, så hjälper ringen till att behålla blodet i penisen längre. För att det ska bli ett riktigt vakuum i cylindern, använd ett glidmedel längs packningsringen i änden, så att pumpen sluter helt tätt ot huden, och det blir en mer bekväm upplevelse.

I vårt sortiment hittar du enklare pumpar och mer avancerade pumpar, med eller utan vibrator. På de flesta av våra pumpar finns det en ventil, där du släpper in luft i pumpen för att sen kunna pumpa upp igen. Vanligtvis pumpar man upp trycket 3-4 gånger, och släpper in luft mellan gångerna. Var bara försiktig, så att du inte pumpar för hårt. Då kan det uppstå obehag och blodkärl kan spricka, det är inget farligt, men det blir obehagligt.