Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Lösvaginor

Lösvaginor är som kvinnors dildos - ett onaniredskap som kan användas som substitut för en riktig vagina. Det finns allt från små, långsmala lösvaginor som man kan hålla i handen och sedan penetrera, till större lösvaginor som inkluderar rumpa och ger en lite mer äkta känsla. 

De absolut populäraste lösvaginorna är Fleshlight's. En lösvagina dold i en "ficklamp-förpackning". Dessa kan du dessutom reglera vakuumet i genom att vrida på bottenringen, så att det blir ett sug. Denna produkt beskrivs som "så nära äkta vara man kan komma". 

Lösvaginor är tillverkade i ett hudliknande material och inuti är de ofta knottriga eller räfflade. Vissa lösvaginor har inbyggda vibratorer för ökad stimulering. Använd gärna rikligt med glidmedel tillsammans med lösvaginor, det ger en mycket trevligare upplevelse. För att få njuta lite extra, lägg vaginan i ljumet vatten innan, eller i en Fleshwarmer så den kommer upp i kroppstemperatur. Var också mycket noggrann med rengöringen och förvaringen av lösvaginor så att du kan använda dem länge.