Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Analsex

Sexleksaker för rumpan är väldigt populära och uppskattade. Ju mer sexuellt frigjorda vi blir, desto mer inser vi hur skönt det är med rätt sorts stimulans i baken. Buttpluggs är sexleksaker som är framtagna särskilt för analsex och ofta är det menat att man ska föra in dem och sedan låta dem sitta inne utan för mycket rörelse. Man kan givetvis också använda sexleksaker för rumpan till vaginan - geishakulor är ett exempel som ofta funkar suveränt både fram och bak.

Anal leksaker i vårt sortiment av sexleksaker är bl a buttpluggs, analband, analstavar och analkulor. Du hittar också analdusch bland våra sexleksaker för rumpan. Våra sexleksaker för rumpan kommer i alla storlekar, modeller och färger - här finns något för varje bak.

Det är dock extremt viktigt att använda ett glidmedel när man leker analt. I rumpan finns inga slemhinnor, så för att obehag inte ska uppstå, är ett bra glidmedel a och o! I vårt sortiment finns det glidmedel framtagna just för anala lekar. Dessa är tjockare än vanliga glidmedel, och vissa har även en lätt avslappnande effekt.