Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

G-Punktstavar

Denna mytomspunnen punkt sitter på vaginans framvägg. Med rätt stimulering kan g-punkten framkalla härliga orgasmer. Om man stimulerar både klitoris och G-punkten samtidigt så har man de bästa förutsättningarna för att få en underbar sexuell upplevelse och med våra sexleksaker för G-punkten blir detta både lätt och roligt.

När G-punkten och klitoris stimuleras samtidigt, kan detta resultera i en fontänorgasm. Denna typen av orgasm är en fantastisk upplevelse och de flesta har svårt att beskriva hur det egentligen känns. När man får en fontänorgasm, så töms körtlar i slidan på vätska, vissa får bara ett par droppar, andra får floder. Detta är väldigt individuellt, men oavsett om man få mycket eller lite, är denna orgasm helt fantastisk!

I vårt sortiment finns allt från små, formade stavar till vanliga massagestavar med lite extra uppböjd topp som fungerar som stimulatorer för g-punkten. Många av våra vibratorer för G-punkten har en vibrerande effekt som ger extra starka känslor av välbehag. G-punkten är lika spännande att utforska på egen hand som tillsammans med en sexpartner.