Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Knipkulor

Geishakulor som de också kallas, hjälper till att förbättra muskulaturen i bäckenet, vilket i sin tur leder till ett bättre sexliv med kraftigare orgasmer. Knipkulor kan användas som träningsredskap för att träna upp muskulaturen i vaginan och hela bäckenet - något som är viktigt för alla kvinnor och i synnerhet för de som har fött barn.

Att använda dessa motverkar många problem som kommer med åldern. Det kan handla om urinläckage och att man känner sig "slapp". Vi rekommenderar att man använder knipkulor, oavsett ålder, för att hjälpa muskulaturen i vaginan, på samma sätt som att vi sköter om våra andra muskler genom att till exempel gå till gymmet. Man kan också använda dom som sexleksaker, det är mycket skönt och kan upplevas som väldigt upphetsande för både honom och henne att introducera knipkulor i sexlekar.

Vi säljer geishakulor i olika storlekar och färger - och vissa har en skönt vibrerande effekt, dessa kallas stimulanskulor. I den stora kulan finns en mindre, som slår mot väggarna på ytterkulan när man rör sig. Dessa ger inte samma träning som små och tyngre knipkulor, men man tränar muskulaturen en viss del. Några är svagt äggformade medan andra är klotrunda, ytterligare andra geisha har sköna piggar medan andra är mjuka.