Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Sexiga Underkläder

Sexiga Underkläder

Sexiga underkläder och erotiska kläder fungerar som en sexleksak i sig, de små tygbitar som skyler våra intimaste delar är väldigt bra på att sätta igång fantasin och väcka passionen. Lekosmek säljer kläder och underkläder med spexiga teman, öppna kupor och trosor, sexiga stockings och spännande accessoarer.

Vi säljer även sensuella kläder och underkläder för både honom och henne i alla storlekar, även plus size. Som present vid jul, alla hjärtans dag, födelsedag eller bara för att andan faller på så är sexiga underkläder en utmärkt gåva som definitivt uppskattas av mottagaren men i många fall också av givaren.

Vi har även kläder för rollspel, allt från French Maid outfits till flygvärdinnor. Vilken kille skulle inte uppskatta att se sin käresta i en sjuksköterska outfit i förkylningstider eller komma hem till ett städat hem och se kvinnan i sitt liv i en French Maid outfit med en fjäder dammvippa i handen? Visste du att det faktiskt är just French Maid outfits som är den populäraste rollspels outfiten? Klä upp dig och låt din partner få en underbar upplevelse genom att låta honom få någon av sina fantasier att bli verklighet. Läs mer på vår guide sexiga underkläder.

Artiklar 1 till 32 av totalt 56

  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 32 av totalt 56

  1. 1
  2. 2