Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Lusthöjande - ON

Översikt

Lusthöjande olja för henne.


ON skapar en varm, pirrande, elektrifierande känsla som genererar en långvarig njutning - med bara 1-2 droppar!
Flaskan räcker till c:a 50 appliceringar.
Produkten ger flera förnimmelser, som börjar med en omedelbar värmande effekt, följt av pirrande och pulserande vibrationer samtidigt som den ger en upphetsande och en återfuktande effekt.
ON har beskrivits att ge en ökad känsla utan att vara överstimulerande och medför att orgasmerna är lättare att uppnå, varar längre och är mer frekventa. Vissa kvinnor har beskrivit detta som en "nivå 3" av orgasm som ingen har upplevt någonsin tidigare.
Enkelt att tillämpa, ta en eller två droppar på fingret och massera försiktigt på din klitoris. Undvik kontakt med urinröret. Inom en minut eller två, börjar Du känna en värmande känsla, följt av en nästan elektriskt pirrande stimulans som kommer att framkalla naturlig smörjning och förhöjd upplevelse. Full effekt nås redan efter två minuter och varar upp till 45 minuter.


Andra kvinnliga stimulerings produkter fungerar på mentol, eller vaso-dilators (såsom L-arginin) och kan lätt uppfattas som irriterande. ON använder istället botaniska ingredienser som har använts i århundraden - men aldrig så här. Det är en naturlig blandning av unika eteriska oljor som skapar en överraskande stark känsla. 

299,00 kr

I lager

VL178
299,00 kr
View Detail

Detaljer

 Volym  5ml = 50 appliceringar
 Bas  Naturliga oljor
 Egenskaper  Otroligt effektiv stimulansolja
 Övrig info  Utan parfym, konserveringsmedel
 och färgämnen
 Varumärke  ON
 Ingredienser   Sötmandelolja, Cinnamomum Cassia,  naturliga Tokoferoler (vitamin E),  Kiseldioxid,  Phenoxyethanol och  Ethylhexyglycerin,  Rosmarinolja

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Du kanske också är intresserad av följande produkter