Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Sexleksaker tillsammans

 

Sexleksaker kan alltid användas när man är två, men det finns olika modeller som är framtagna för att just använda när man är två. Vi har valt ut de absolut bäst säljande sexleksakerna som är roligast att leka med när man är två.

 

 

We Vibe

We Vibe har tagit värlen med storm, och är utan tvekan en utav de roligaste sexleksakerna framtagna för par. We Vibe har dubbla vibratorer varav den ena ligger på klitoris och den andra vaginalt. Den delen som är vaginal, ger dubbel njutning. När mannen penetrerar, så trycks We Vibe upp mot g-punkten, samtidigt som vibrationerna ger honom lika mycket njutning.

Alla We Vibe's produkter är uppladdningsbara, 100% vattentäta och av otroligt hög kvalité. We Vibe styrs genom den medföljande fjärrkontrollen, så man behöver inte trycka på knappar eller krångla med sladdar. På fjärrkontrollen väljer du också vilket vibrationsläge du vill ha. Det finns både monotona och program med olika pulser.

Många tror att We Vibe'n åker ur, men det gör den inte. Materialet är såpass starkt, att den klämmer åt, utan att göra ont eller skapar obehag.

 

 

Lelo's sexleksaker för par

Lelo tillverkar sexleksaker som är gjorda av högkvalitativ silikon och alla sexleksakerna laddas upp via USB eller kontaktuttaget (med undantag för fjärrkontrollerna).

De populäraste sexleksakerna för par, är Tiani, Ida och Tara. Ida och Tiani styrs med fjärrkontroll, som även den är en vibrator, medan Tara kostar lite mindre och styrs genom en knapp på sidan.
Tiani liknar We Vibe till utseendet, men det är bara vibrationer i den tjockare delen, man kan däremot, välja om man vill ha vibrationerna vaginalt eller som klitorisstimulator.

Ida och Tara tar njutningen till ännu högre höjder, då dessa sexleksaker kombinerar rotation med vibration. "Svansen" på Ida och Tara har man vaginalt, och den större disken ligger mot klitoris. Rotationen och vibrationerna från båda sexleksakerna är helt fantastiska, och ger många timmars njutning till både henne och honom.

Alla Lelo's produkter har 1 års butiksgaranti, och 10 år kvalité garanti hos Lelo.

 

 

220v massörer

Magic Wand är en otroligt kraftfull kroppsmassör, som enbart används för yttre stimulans. Magic wand's finns hos många olika tillverkare, men Hitachi är den vanligaste.
Alla magic wand's antingen laddas i kontaktuttaget eller är väggfasta, vilket gör att det ryms otroligt mycket kraft i massörerna!

Vissa modeller har 2 vibrationslägen medans andra har ett helt gäng. Det är helt och hållet vad man föredrar. I vårt sortiment hittar du den klassiska uppladdningsbara Magic Wanden, Smart Wand från Lelo och ett gäng andra märken. Om du är på jakt efter en kroppsmassör som har många vibrationslägen, så läs informationstexten för varje produkt.

 

 

Kit med sexleksaker

I vårt sortiment hittar du olika kit bestående av flera delar sexleksaker. Dessa kiten är de ultimata för de som är nybörjare, då det oftast finns bas produkterna för att kunna leka loss och utforska varandra. Vi har kit bestående av massagestavar, penisringar och buttplugs, set för bondage lekar med till exempel ögonbindel, handbojor och piska, kit med olika storlekar på buttplugs med mera.

Kit med olika sexleksaker är otroligt uppskattade och kan göra vem som helst lite extra röd om kinderna. Sexleksaker finns för att man ska ha roligt och njuta, så ett kit är toppen för de som inte riktigt vet vad de tycker om. När man sen har hittat det man gillar, kan man byta upp sig till lyxigare och mer pesonliga modeller.

 

 

Strap-on

Strap-on's består av en dildo, med eller utan vibrator, och en sele (harness) som gör det möjligt även för tjejer att kunna penetrera sin partner och ändå ha båda händerna fria.
Strap-on's finns i mängder av olika modeller, material och designs. Det finns strap-on's som är 100% tillverkade av latex, där dildon är ett med harnessen, det finns strap-on's helt utan harness, där man för in den ena (oftast tjockare) delen vaginalt och kan på så sätt penetrera.

Huvudsaken med en strap-on är att harnessen är stadig och behaglig att bära. De flesta harness har utbytbar dildo, så man kan byta upp sig till större eller mindre dildo. Till de flesta harness, passar dongar med sugpropp ypperligt.

 

 

Buttplugs och Analkulor

Analpluggar (även kallade buttplugs) finns i oändliga former, material och storlekar. Huvudsaken när man ska leka med analleksaker, är att du har ett riktigt riktigt bra glidmedel! Dessutom, är det viktigt att man tar god tid på sig och inte stressar fram. Lekar med analen kan bli väldigt smärtsamma om man inte gör på rätt sätt.

Buttplugs finns i material som kirurgiskt stål, TPE, ABS osv. Alla har dock gemensamt att de ska föras in i rumpan.

Förutom buttplugs, finns analkulor, som även de ska föras in. Analkulor stimulerar dock ringmuskeln mycket mer än vad en buttplug gör. En buttplug ska mer eller mindre sitta kvar i analen, medan analkulor kan föras in och sedan sakta dras ut och ger på så sätt otrolig stimulans. Analkulor är även oftast mycket mindre än buttplugs.