Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Sexleksaker för honom

Sexleksaker för män hjälper till att göra sexlivet skönare, trevligare och roligare. Mäns sexleksaker kan också bidra med en liten hjälp på traven, både genom fysisk och - givetvis - psykisk stimulering. Bland de sexleksaker för killar som finns att köpa ur vårt sortiment finner man allt från penisringar till penispumpar, lösvaginor och penisförlängare.

Det är lika normalt att män har vaginor, pumpar, dockor med mera, som att kvinnor ha stavar, vibratorer och så vidare. Det är minst lika viktigt att män får njuta som kvinnor. I våra underkategorier hittar du en härlig blandning av produkter som gör livet lite mer njutbart.

En sexleksak är också en rolig present att ge som present till kompisar eller en sexpartner. När man vill lära känna sig själv, sin kropp och sina lustar - eller sin partners - så är sexleksaker ett mycket effektivt hjälpmedel. Sexleksaker för honom passar lika bra vid onani som vid lustfyllda tillfällen tillsammans med någon annan.

 

Lösvaginor

Dessa sexleksaker för män är omåttligt populära och finns i en uppsjö olika modeller tillverkade av olika material. Det populäraste materialet är FantaFlesh, även kallat LoveClone och CyberSkin. Detta material tillverkas av TPE, men behandlas på bästa sätt för att göra det lika mjukt och lent som riktig hud. För att detta materialet ska hålla sig lika mjukt i evigheter, rekommenderar vi att man med jämna mellanrum talkar in den, med ett speciellt talk för sexleksaker.

 

 

Fleshlight

Fleshlight är den populäraste lösvaginan på marknaden! Denna vagina kombinerar LoveClone, struktur och vakuumsug, väl dolt i ett hårdplasthölje i form av en ficklampa.
För att ändra sugeffekten i vaginan, skruvar man lätt på botten.

Fleshlight finns i en mängd olika modeller, med olika struktur på insidan. I vårt sortiment hittar du bland annat dem som är släta, knottriga och med vibrator.
Fleshlight’s varumärke betyder högsta kvalité och lysiga onanileksaker, framtagna för män.

En stor fördel med Fleshlight, förutom att de är diskreta, är att de är enkla att rengöra. Man tar helt enkelt ut vagina delen ur höljet och kan rengöra den ordentligt med ljummet vatten och en mild tvål. När vaginan har torkat, sätter man tillbaka den i höljet.

 

 

Penispumpar

Penispumpar är kombinerad nytta och nöje. Penispumpar ger otrolig stimulans, samtidigt som blodet strömmar till penisens svällkroppar så att penisen blir både större och ståndet håller i sig mycket längre. Penispumpar kallas också för vakuumpumpar, då det är tack vare vakuumet som penisen blir grövre. Penispumpar ger stimulans genom suget, alltså kan man använda dem enbart för njutning.

För att få ut det mesta av en penispump, rekommenderar vi starkt att du använder ett vattenbaserat glidmedel vid pumpens mynning. För att få ut bäst effekt, bör du pumpa, släppa in luft och pumpa igen, så många gånger du själv önskar. Dock ska man vara försiktigt med pumpandet, om man pumpar för mycket, kan blodkärl spricka, så pumpa aldrig mer än du tycker är behagligt.

Kombinerar du en penispump med en penisring, blir ståndet ännu mer långvarigt!
Ringen hjälper blodet att stanna kvar ännu längre i penisen.

Penispumpar finns i en mängd olika modeller, färger och egenskapar. Vissa pumpar har en enkel ballong som pump, andra har fingerfattning och vissa är elektroniska. Om du är nybörjare, kan man med fördel börja med en budget pump, dessa är lite enklare, men de fyller samma funktion som de dyrare modellerna. 

 

 

Penis-sleeves

De flesta män, känner någon gång att de önskar en större penis. Då är en penis-sleeve det skonsammaste hjälpmedlet! 
En penis-sleeve gör penisen längre, grövre eller båda delarna.

I vårt sortiment hittar du även sleeves med stimulerande struktur, som knottror och liknande.
För att enklast få på en penis-sleeve, så lägger man lite glidmedel på penisen innan man för in den i sleeven. Vissa modeller är i kondom-modell, det vill säga att man rullar på den.

Penis-sleeves förenar nytta med nöje på bästa sätt.

 


 

Prostata stimulans

Prostatan sitter under urinblåsar, och kommer lättast åt via ändtarmen. De män som har fått utlösning tackvare prostata stimulans, beskriver det som något helt fantastiskt! 
Prostatan är den körtel som producerar 20-30% av sädesvätskan.

Prostatan kan även stimuleras genom att man trycker på mellangården, mellan pungen och analen.
Det blir inte riktigt lika effektiv stimulans som den penetrerade, men de flesta männen tycker att det är otroligt skönt.

I vårt sortiment prostata stimulatorer, hittar du både de med vibrator och de utan. Storlekarna på stimulatorerna varierar, men alla fyller samma funktion. De som är lite grövre ger lite mer stimulering av ringmuskeln, men är man nybörjare, kan man börja med en mindre.

Något av det viktigaste gällande stimulans av analen via penetrering, är att man har ett riktigt bra glidmedel och att man förbereder ordentligt! Om man inte tar det försiktigt och tar god tid, så kan det göra riktigt ont och bli obehagligt. Man kan även ta sönder blodkärl om man inte är försiktig. Så gott om tid, och ett bra glidmedel är a och o.

I vårt sortiment med glid för anallekar, har vi vissa som är lätt avslappnande, de gör att man inte behöver riktigt lika mycket förberedelser. Glidmedel för analleksaker, har oftast mycket tjockare konsistens än de vanliga.

 

 

Penisringar

Penisringar hjälper blodet att stanna kvar i penisens svällkroppar, vilket resulterar i att ståndet blir mer långvarigt. I vårt sortiment hittar du penisringar både med och utan vibrator, kit med olika storlekar och ringar tillverkade av metall.
Om du inte tidigare har använt penisring, rekommenderar vi att man satsar på en som går att ställa in i önskad storlek. När man vet hur hårt man vill att ringen ska sitta, kan man sen börja utforska de olika modellerna och dess egenskaper.

Penisringar med vibrator ger extra njutning både till han som bär den, och partnern. Vibrationerna strömmar via penisen och ger stimulans på ett fantastiskt sätt.
I vårt sortiment finns material som TPE, gummi, metall och läder. Det finns utan tvekan en penisring som passar dig! 

Penisringar i kit, gör att man kan välja att använda en eller flera. Det finns inget som är rätt eller fel gällande ringens placering. Vissa tycker att det är skönast att ha ringen bakom pungen och andra på skaftet. Så lek dig fram till vad du tycker bäst om.