Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Sexleksaker för henne

Sexleksaker för henne är produkter som främst riktar sig till kvinnans mest erogena zoner - klitoris, vagina och G-punkten, men det finns även ett utbud med små vibratorer för både yttre och inre stimulans, sexleksaker för anal-njutning och stimulans av blygdläppar och multipell stimulans. Vi har satt ihop en guide med de mest populära sexleksakerna för henne, hur de på bästa sätt avnjuts och tips och råd gällande skötsel, hygien och saker att tänka lite extra på.

Massagestavar & Dildos

I årtusenden har både kvinnor och män njutit av penetrering av dildos - det har hittats fynd som är över 30 000 år gamla, i Tyskland. Från den tiden fram till bara för ett 20-tal år sedan, var dildos tillverkade av glas, sten, trä och andra naturliga mterial - så som elfenben. Det finns tusenåriga skrifter om dildos som används och skrifterna är både dikter och direkt fakta. Till och med Shakespeare skrev om didos i sin hisstoria 'Vintersagan'. Med andra ord är denna typen av sexleksak uråldrig -och lika skön idag som för tusentals år sedan.

Idag tillverkas dildos och massagestavar av en uppsjö olika material. I vårt sortiment hittar du stavar av allt från ABS-plast - som är riktigt hårda, till TPE - som känns precis som riktig hud.
Bland våra produkter hittar du noga utvalda dildos och massagstavar, som har olika funktioner, design och material. Allt för att det ska finnas en dildo för varje kvinnas smak! Bland våra dildos hittar du tillverkare som Basix - som tillverkar dildos som är 100% latexfria, Pipedream och deras King Cock serie - som ser otroligt realistiska ut och dildos från You2Toys - som har olika material, former och egenskaper. 

Dildos och massagestavar är egentligen samma sak - och de fyller samma funktion - att stimulera vaginalt eller analt, men de kallas för olika namn. I regel är en dildo - även kalld dong - en massagestav som är mjuk och naturtrogen, medans en massagestav brukar vara berikad med vibrator och kan ha oändligt många olika former. En sak är i alla fall helt säkert - och det är att detta är en utav världens absolut mest uppskattade och njutbara sexleksaker!

 Mr. Rabbit

Detta är en utav de mest uppskattade sexleksakerna för kvinnor som finns på marknaden! Mr rabbit har funnits på marknaden sedan 90-talet, och den fick ett rjält uppswing efter att Carrie - under Sex and the City's första säsong - avnjöt denna fenomenala massagestaven! Detta är enförhållande ny sexleksak - om man jämför med de traditionella massagetavarna, men de är minst lika populära som den odödliga klassikern.
Mr Raabbit har fått sitt namn ifrån att de tidigaste modellerna var formade som penisar och längst ner på staven finns en klitorisstimulator som i regel ser ut som en kanin med kittlande öron.

De första moellerna - som än idag är populära - styrdes med en fjärrkontroll som var kopplad till staven med en sladd. Idag är de flesta modellerna berikade med kontrollen nertill på staven, vilket har både förelar och nackdelar. De flesta Mr Rabbit stavarna har ingjutna roterande pärlor i sig, som roterar i takt med toppen - som ger slidväggarna obeskrivlig stimulans. Förutom denna underbara funktionen har den klitorisstimulatorn nertill som kittlar och smeker klitoris samtidigt som staven avnjuts. Många kvinnor kan inte få orgasm genom enbart vaginalstimulans - och då är denna modellen av sexleksak en obeskrivligt bra sort.

I vårt sortiment finner du Mr Rabbit av olika modeller, storlekar, material och funktioner. Det finns modeller som har en böjd topp upptill som erbjuder fantastisk G-punktstimulans men även enklare modeller som enbart har vibrator. Det kommer ständigt ut nya modeller av denna fenomenala sexleksaken, och vi jobbar ständigt på att hålla sortimentet uppdaterat.
Bara för något år sedan kom en av våra populäraste tillverkare - Lelo - ut med Ina Wave, som erbjuder ännu mer njutning med hjälp av en 'guppande' topp. Men det finns även modeller som stöter in i vaginan - utan att du behöver röra staven alls.

Som du säkrt förstår så finns det en uppsjö av olika modeller av denna populära sexleksaken, och vi jobbar ständigt med att hålla vårt sortiment fyllt med det senaste - men även odödliga favoriter.
Detta är tveklöst en sexleksak som varje kvinna borde ha i sin ägo!

 

 

Klitorisvibratorer

En klitorisvibrator har den enkla och lilla storleken, som gör att man utan problem kan ha den med under sexakten. Klitorisvibratorer finns i mängder av modeller och med olika funktioner.
De populäraste är de som man enkelt kan sätta fast på fingret med hjälp av en ögla. I vårt sortiment hittar du bland annat tillverkare Rocks Off och Lelo.

Rocks Off's populäraste modell är den lilla bulleten ro80. Denna lilla och läckra klitorisvibrator har fantastiska vibrationer och finns i en mängd olika utformningar. Det finns en ro80 för alla!
Originalet från Rocks Off är en silvrig bullet, med ett starkt vibrationsläge. Namnet bullet har kommit fram tackvare den ammonution formade designen.

Lelo har tagit fram klitorisvibratorer som kombinerar lyxig design med fantastiska vibrationer. Designen på deras klitorisvibratorer, är noga framtagna för att ge den bästa stimulansen en kvinna kan få. Lelos design är ofta ganska breda, vilket bara är positivt, då nervtrådarna från klitoris går mycket längre ut än bara klitoris. En bred klitorisvibrator ger alltså mer stimulans än en mindre, men de breda är lättare att använda vid ensamlek.

 

 

G-punkt

G-punkten har fått sitt namn efter mannen som upptäckte den, gynekologen Ernst Gräfenberg.
Under en undersökning han gjorde 1944, tog hjan fram en studie om just g-punktens inverkan på kvinnors orgasm. G-punkten sitter en bit upp i slidan mot venusberget, och den punkten trycker på urinblåsan, vilket kan ge extra intensiva orgasmer.

G-punktsvibratorer har en lätt böj som stimulerar g-punkten exakt. Dessa vibratorer finns i mängder av designer, men alla har den gemensamma böjen i toppen. Vissa behöver så gott som ingen stimulans alls på g-punkten, medan andra behöver massor. Därför finns dessa stavar med mängder av olika vibrationsfunktioner och vibrationsstyrkor. Vissa behöver inga vibrationer alls, utan bara ett lätt tryck. Det bästa för att testa sig fram, är med fingrar, eller att man införskaffar en massagestav, och först provar utan vibrationer.

 

 

 

Massagestavar

Kärt barn har många namn! Massagestavar, dildos, vibrator, dong.. Ja, listan kan göras oändligt lång! Massagestavar har den gemensamma funktionen att stimulera invändigt. Man kan använda en massagestav både vaginalt och analt, samt av både kvinnor och män.
Massagestav, dildo och vibrator är samma typ av produkter, men med olika namn. Däremot, är en dong vanligtvis en stav med realistisk karaktär. Dongar finns både med och utan vibrationer, men de flesta har en sugpropp i botten tillskillnad från de vanligaste massagestavarna.

Massagestavar finns med och utan vibrationer. Den absolut vanligaste modellen är den klassiska hårdplaststaven med steglösavibrationer. Men det kommer nya modeller varje dag! De finns i en mängd olika material, så som ABS-plast, TPE, silikon och gummi.

Massagestavar har funnits i urminnestider! De äldsta fynden av massagestavar, hittades i en grav i Kina, som var mer än 12 000 år gamla. Dessa massagestavar var gjutna av brons. Man har också hittat massagestavar som tillverkats av elfenben, sten, glas, jade och trä.

 

 

Knipkulor

Dessa otroligt effektiva och hälsosamma kulor kallas även Geishakulor. Knipkulor hjälper till att stärka bäckenbottenmuskulaturen, vilket medför en massa hälsosamma effekter. Knipkulor hjälper bland annat till med att göra vaginan tightare, motverka urinläckage och ger starkare orgasmer.
Knipkulor är ungefär 1,5 cm i diameter alltså väldigt små, men de gör ordentlig nytta! Kulorna, som säljs i par, finns i mängder av material, men gemensamt för dem alla är att de har en ganska tung vikt.

Vi rekommenderar att man börjar med en av kulorna, och att man har den i sig ungefär 15 - 20 minuter. Om man är helt nybörjare, så kan det bli en för stor utmaning att röra sig med kulan i sig, så då kan man ha den när man tittar på tv eller liknande. Tyngdlagen kommer oavsett göra att kulan börjar falla. När man inte tycker att stillasittandet är en utmaning längre, så går man över till att röra sig med kulan i sig.

När man kan behärska en kula och den inte faller ur när man rör sig, så för man in dem båda två.
Materialen i kulorna varierar, men gemensamt för dem allihopa, är att om man låter dem falla rakt på ett golv, så är risken stor att de spricker. Därför rekommenderar vi att man står på knä i sängen, över en matta eller annat mjukt underlag, och slappnar av i de vaginalamusklerna, så faller kulorna ur automatiskt.

 

 

Stimulanskulor

Dessa kulor sitter ihop med ett snöre, men de hjälper också till att stärka bäckenbottenmusklerna. Dock, är de inte riktigt lika effektiva som de mindre.
Stimulanskulor, eller vibro-balls, har fått sitt namn tackvare att tyngden i varje kula, slår mot det yttre skalet när man rör sig, vilket känns som vibrationer. Alltså förenar dessa kulor nytta med nöje!
Varje gång det blir en vibro-effekt, drar musklerna i vaginan automatiskt ihop sig, vilket resulterar i träning.

Stimulanskulor finns i olika material, storlekar och vikt. De som blivit populärast är de i hårdplast, detta tackvare Fifty Shades Of Grey, där Anastasia får ett par stimulanskulor av Christian, och bär dem på en fest.

Att träna med stimulans- eller knipkulor innan en förlossning, gör att förlossningen går lättare! Samma muskler som man använder när man krystar, tränas upp genom knipövningar. Oavsett vilken ålder man är i, eller om man redan har problem med läckage, så är det aldrig för sent att börja använda knipkulor! Knip- och stimulanskulor ökar även blodgenomströmningen i vaginan, vilket gör att läkeprocessen efter en förlossning går snabbare.