Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00

Midsommarafton - 11:00 - 14:00
Midsommardagen - Stängt


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Sexleksaker för henne

Sexleksaker framtagna för henne riktar sig främst till de erogena zonerna, som klitoris, slida och g-punkt. Men det kommer ut mer och mer produkter som även inriktar sig på blygdläpparna och multifunktionell stimulans. Vi har samlat de vanligaste och populäraste produkterna tillsammans med en grundläggande och nyttig guide för att du ska lära dig mer om vad produkterna handlar om, samt hur du på bästa sätt njuter av dem.

 

Mr. Rabbit

Denna omåttligt populära sexleksaken för kvinnor, har funnits med på marknaden sedan 90-talet. Alltså är det en förhållandevis ny sexleksak. Mr Rabbit har fått sitt namn efter den, oftast, kaninformade delen på staven som används för klitorisstimulans. Staven finns i mängder av utformanden, men vanligast är den utformad som en penis, men med roterande pärlor på skaftet som stimulerar slidmynningen.

Mr Rabbit finns även med en böj upptill, för g-punkt stimulans. Vissa modeller styrs med en tillhörande fjärrkontroll som sitter ihop med staven med en sladd. Just den modellen lyftes fram tackvare Carries debut med sexleksaker, i första säsongen av Sex and the city. Dock är de populäraste modellerna idag, de med kontrollpanelen nere på staven. På de flesta stavarna kan man ändra hastigheten både på rotationen och vibrationen.

Mr Rabbit finns i en uppsjö av olika material, storlekar och modeller. Denna sexleksak, borde alla kvinnor ha i sin byrålåda!

 

 

Klitorisvibratorer

En klitorisvibrator har den enkla och lilla storleken, som gör att man utan problem kan ha den med under sexakten. Klitorisvibratorer finns i mängder av modeller och med olika funktioner.
De populäraste är de som man enkelt kan sätta fast på fingret med hjälp av en ögla. I vårt sortiment hittar du bland annat tillverkare Rocks Off och Lelo.

Rocks Off's populäraste modell är den lilla bulleten ro80. Denna lilla och läckra klitorisvibrator har fantastiska vibrationer och finns i en mängd olika utformningar. Det finns en ro80 för alla!
Originalet från Rocks Off är en silvrig bullet, med ett starkt vibrationsläge. Namnet bullet har kommit fram tackvare den ammonution formade designen.

Lelo har tagit fram klitorisvibratorer som kombinerar lyxig design med fantastiska vibrationer. Designen på deras klitorisvibratorer, är noga framtagna för att ge den bästa stimulansen en kvinna kan få. Lelos design är ofta ganska breda, vilket bara är positivt, då nervtrådarna från klitoris går mycket längre ut än bara klitoris. En bred klitorisvibrator ger alltså mer stimulans än en mindre, men de breda är lättare att använda vid ensamlek.

 

 

G-punkt

G-punkten har fått sitt namn efter mannen som upptäckte den, gynekologen Ernst Gräfenberg.
Under en undersökning han gjorde 1944, tog hjan fram en studie om just g-punktens inverkan på kvinnors orgasm. G-punkten sitter en bit upp i slidan mot venusberget, och den punkten trycker på urinblåsan, vilket kan ge extra intensiva orgasmer.

G-punktsvibratorer har en lätt böj som stimulerar g-punkten exakt. Dessa vibratorer finns i mängder av designer, men alla har den gemensamma böjen i toppen. Vissa behöver så gott som ingen stimulans alls på g-punkten, medan andra behöver massor. Därför finns dessa stavar med mängder av olika vibrationsfunktioner och vibrationsstyrkor. Vissa behöver inga vibrationer alls, utan bara ett lätt tryck. Det bästa för att testa sig fram, är med fingrar, eller att man införskaffar en massagestav, och först provar utan vibrationer.

 

 

 

Massagestavar

Kärt barn har många namn! Massagestavar, dildos, vibrator, dong.. Ja, listan kan göras oändligt lång! Massagestavar har den gemensamma funktionen att stimulera invändigt. Man kan använda en massagestav både vaginalt och analt, samt av både kvinnor och män.
Massagestav, dildo och vibrator är samma typ av produkter, men med olika namn. Däremot, är en dong vanligtvis en stav med realistisk karaktär. Dongar finns både med och utan vibrationer, men de flesta har en sugpropp i botten tillskillnad från de vanligaste massagestavarna.

Massagestavar finns med och utan vibrationer. Den absolut vanligaste modellen är den klassiska hårdplaststaven med steglösavibrationer. Men det kommer nya modeller varje dag! De finns i en mängd olika material, så som ABS-plast, TPE, silikon och gummi.

Massagestavar har funnits i urminnestider! De äldsta fynden av massagestavar, hittades i en grav i Kina, som var mer än 12 000 år gamla. Dessa massagestavar var gjutna av brons. Man har också hittat massagestavar som tillverkats av elfenben, sten, glas, jade och trä.

 

 

Knipkulor

Dessa otroligt effektiva och hälsosamma kulor kallas även Geishakulor. Knipkulor hjälper till att stärka bäckenbottenmuskulaturen, vilket medför en massa hälsosamma effekter. Knipkulor hjälper bland annat till med att göra vaginan tightare, motverka urinläckage och ger starkare orgasmer.
Knipkulor är ungefär 1,5 cm i diameter alltså väldigt små, men de gör ordentlig nytta! Kulorna, som säljs i par, finns i mängder av material, men gemensamt för dem alla är att de har en ganska tung vikt.

Vi rekommenderar att man börjar med en av kulorna, och att man har den i sig ungefär 15 - 20 minuter. Om man är helt nybörjare, så kan det bli en för stor utmaning att röra sig med kulan i sig, så då kan man ha den när man tittar på tv eller liknande. Tyngdlagen kommer oavsett göra att kulan börjar falla. När man inte tycker att stillasittandet är en utmaning längre, så går man över till att röra sig med kulan i sig.

När man kan behärska en kula och den inte faller ur när man rör sig, så för man in dem båda två.
Materialen i kulorna varierar, men gemensamt för dem allihopa, är att om man låter dem falla rakt på ett golv, så är risken stor att de spricker. Därför rekommenderar vi att man står på knä i sängen, över en matta eller annat mjukt underlag, och slappnar av i de vaginalamusklerna, så faller kulorna ur automatiskt.

 

 

Stimulanskulor

Dessa kulor sitter ihop med ett snöre, men de hjälper också till att stärka bäckenbottenmusklerna. Dock, är de inte riktigt lika effektiva som de mindre.
Stimulanskulor, eller vibro-balls, har fått sitt namn tackvare att tyngden i varje kula, slår mot det yttre skalet när man rör sig, vilket känns som vibrationer. Alltså förenar dessa kulor nytta med nöje!
Varje gång det blir en vibro-effekt, drar musklerna i vaginan automatiskt ihop sig, vilket resulterar i träning.

Stimulanskulor finns i olika material, storlekar och vikt. De som blivit populärast är de i hårdplast, detta tackvare Fifty Shades Of Grey, där Anastasia får ett par stimulanskulor av Christian, och bär dem på en fest.

Att träna med stimulans- eller knipkulor innan en förlossning, gör att förlossningen går lättare! Samma muskler som man använder när man krystar, tränas upp genom knipövningar. Oavsett vilken ålder man är i, eller om man redan har problem med läckage, så är det aldrig för sent att börja använda knipkulor! Knip- och stimulanskulor ökar även blodgenomströmningen i vaginan, vilket gör att läkeprocessen efter en förlossning går snabbare.