Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Oljor & Glid

Vem uppskattar inte en härlig massage? När man blir berörd av någon annan, frigörs hormonet oxytocin, som får oss att må extra bra och motverkar stress, depressioner och ångest. Därför är massage och beröring den bästa och billigaste medicinen man kan ge! I vår kategori med oljor och glid, hittar du noga utvalda produkter, som antingen används som det ena eller andra, men också som är kombinerade, och passar därför utmärkt till intimare helkroppsmassager. Glidmedel är det bästa hjälpmedlen, för all typ av penetrering, både gällande sexleksaker och kroppslig.

 

 

 

Massageolja

 

Massageoljor är helt underbart på många sätt. I vårt sortiment hittar du en hel drös med massageoljor från olika tillverkare och med olika egenskaper. Vissa av våra massageoljor har smak, det vill säga, är kissable. Dessa massageoljor lämpar sig för intimare massager innehållande mysiga kyssar och slick. Våra massageoljor är noga utvalda, för att med säkerhet hålla glidet länge och smakar gott.

 

Vi rekommenderar att man inte använder massageolja som glidmedel. Många massageoljor innehåller ämnen som inte lämpar sig intimt, då slemhinnorna kan reagera. Som resultat av massageolja som glidmedel, kan vara svamp, torra slemhinnor och sveda. Viktigt med rätt ph värde. 
Även om det finns massageoljor som är snälla mot slemhinnorna, så rekommenderar vi att man har som regel att istället använda ett glidmedel som massageolja, än att man använder en massageolja som glidmedel.

 

 

 

Glidmedel

 

I vårt sortiment hittar du glidmedel med två olika baser. Den ena är silikon och den andra är vatten. De silikonbaserade glidmedlen vi har, håller glidet extra länge och kan användas över hela kroppen! 
 

Det man ska tänka på är att inte använda silikonbaserade glidmedel till mjuka sexleksaker, för att vissa material reagerar på silikonet, och kan då torka ut, smälta eller missformas. Ha därför alltid som regel att bara använda vattenbaserade glidmedel till mjuka sexleksaker.

 

Vattenbaserade glidmedel, är precis vad det låter som, glidmedel som framställs på vatten. Många glidmedel med smak är just vattenbaserade och är kissable. Den enda nackdelen som finns med vattenbaserade glidmedel, är att de efter ett tag dunstar, och blir lätt klibbiga och klistriga. Vi har valt ut de vattenbaserade glidmedel som vi anser är absolut bäst! Däribland är konsistens, glid och innehåll otroligt viktigt!