Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Glidmedel

Glidmedel är en suverän produkt som alla borde använda sig av vid sex. Ofta serverar vaginan tillräckligt med naturligt glid, men ibland händer det att det ändå inte räcker till. I andra fall finns lusten där, men inte vätskorna och då är glidmedel det bästa hjälpmedlet! I vårt sortiment har vi glidmedel som är tillverkade på vatten och silikon. De vattenbaserade rekommenderar vi till alla leksaker, då de silikonbaserade kan förstöra materialet på sexleksaker.

Glidmedel finns i olika smaker som gör oralsex roligare och riktigt mumsigt. Andra glidmedel är smakfria men har ljuvlig doft. Ytterligare andra glidmedel besitter särskilda förmågor som värmande eller fördröjande. I vårt utbud av glidmedel finns också särskilda glidmedel för baken med en något avslappnande effekt.

Glidmedel avsedda för anala lekar, är i regel mycket tjockare än de för vaginala lekar. Dels för att det behövs extra glid där, och dels för att det inte finns några slemhinnor i analen som avger ett naturligt glid, som det gör i vaginan.

Mera information om glidmedel