Butikens öppettider
Måndag - Fredag 
11:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 17:00


Västergatan 14 Malmö  (karta)

Bondage - Set

Bondage är en välspridd genre i sexvärlden. Många av oss älskar att dominera eller underkasta oss vår älskare med hjäp av olika bondageredskap och genom att köpa ett bondage-set så får man ofta flera olika spännande bondageredskap i ett och samma köp. Många bondage set inkluderar saker som framkallar lite skön smärta såsom bröstvårtsklämmor eller elektriska stötar.

Bondage är en form av ljuvlig tortyr som gör många av oss väldigt upphetsade. Att släppa kontrollen och använda sig av bondage set i sexlekar är något som fler och fler upptäcker och vill testa och har man en gång testat så brukar man vilja testa igen... och igen.

I vardagslivet är man antingen dominant eller undergiven, men i sängkammaren får många utlopp för den raka motsatsen man har annars till vardags. De som har ett dominant jobb, till exempel chefspositioner, team ledare osv. kan mycket väl vara undergiven i sängen. Det beskrivs som underbart att kunna släppa eller ta kontrollen man till vardags inte har.

I denna kategori hittar du kit i flera delar. Många som är nybörjare på bondage, föredrar att börja med kit innehållande de vanligaste delarna, dvs ögonbindel, piska, rep, gagballs mm, tills man hittar vilken av alla grenar inom bondage man gillar.